Trabzon'da bitmeyen su kesintisi!

Trabzon'da gerçekleştirilen su kesintisinin süresi uzatıldı.

Trabzon'da bitmeyen su kesintisi!

Haber61 Haber Servisi

Trabzon'un Ortahisar İlçesine Bağlı Yalıncak Mahallesi'nde ve Yomra İlçesi'ne bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde tam 24 saatlik su kesintisi uygulanacak.

TİSKİ'nin bölgeye suyun 10.00'da verileceğini duyurmasına rağmen bugün bu süre uzatılarak önce 16.00 sonra da 17.00 yapıldı Böylece bölgeye tam 1 gün su verilmemiş olacak.

TİSKİ'den yapılan bilgilendirmeye göre Karayolları çalışması nedeniyle Yalıncak ve Kaşüstü'nde 26 Ocak Cumartesi saat 17.00'dan 27 Ocak Pazar saat 10.00'a kadar suların kesileceği ifade edilmişti. 

Bu uzun süreli kesinti tepki çekerken bugün suların gelmesini bekleyen vatandaşlar yeni bir şokla karşılaştı. TİSKİ duyurusunu güncelleyerek suların verileceği saati 10.00'dan önce 16.00'ye sonra da 17.00'ye uzattı.  Böylece tatil gününde bölgede yaşayanlar susuz kaldı. İlerleyen saatlerde yeniden bu saatin uzatılıp uzatılmayacağı da merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber