Trabzon'da Arap iş adamının iş yerine saldırdılar!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Trabzon'da Arap iş adamının iş yerine saldırdılar! Foto Haber.
14
Haber61 Haber ServisirnrnTrabzon'un Ortahisar İlçesi'nde Suudi Arabistan vatandaşı işadamı K.I.A.M'ye ait gayrımenkul şirketine silahlı saldırı düzenlendi.
24
26 Ocak günü gerçekleşen olay jandarma ekiplerinin çalışması ile 12 saat içerisinde aydınlatılırken şüpheliler U.M. ve Ö.C.G. suç aletleriyle birlikte yakalandı.
34
Şüphelilerden U.M.'nin ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirilirken Ö.C.G. ise sevk edildiği adli makamlar tarafından tutukanarak Bahçecik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildiği kaydedildi.u00a0
44
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.