Trabzon'da aranan şahıslar yakalandı. 30 Kasım 2021

Trabzon'da aranan hükümlüler yakalandı.

Trabzon'da aranan şahıslar yakalandı. 30 Kasım 2021

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahıslara yönelik çalışmalarda, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 hükümlü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Akçaabat İlçe Emniyet Amirliği'nce aranan şahıslara yönelik çalışmalarda, "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek bulundurmak ve kullanmak" suçundan hakkında 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.B.B. ile "görevi yaptırmamak için direnme" suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan O.B. yakalandı.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyetteki işlemlerin ardından cezaevine sevk edildi.

Ayrıca, motosikletli polis timlerince yapılan çalışmalarda bir araç içerisinde yapılan aramada, ruhsatsız tabanca ve silaha ait şarjör ile 7 fişek ele geçirildi.

Araçta bulunan A.C.K. gözaltına alındı.

Narkotik madde bulundurduğundan şüphelenilen H.S, E.Ç, T.T. ve M.A'nın olduğu araçta yapılan aramada ise 15,15 gram kubar esrar ele geçirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber