Trabzon'da ağaç kesimine tepki! "Akdeniz ve Ege'de ateş Trabzon'da motor ağaçların celladı oldu"

Trabzon'da Paparza yaylasında ağaçların kesilmesine vatandaşlardan tepki.

Trabzon'da ağaç kesimine tepki! "Akdeniz ve Ege'de ateş Trabzon'da motor ağaçların celladı oldu"

Trabzon’un Maçka ilçesindeki Ormanüstü mahallesinde, Paparza yaylasında; ağaçların “gençleştirme ve bakım çalışması” adı altında kesimine bölge halkı tepki gösterdi. 

Grup adına açıklama yapan ses sanatçısı Osman Öztürk, “Maçka Paparza ve Ormanüstü yaylası sınırları içerisinde bulunan Orman arazisinde yapılan bize göre uygun olmayan ağaç kesimini protesto etmek için basın açıklaması yaptık. Amacımız usulüne uygun damga yapılması, böcekli, sıklık ve gençleştirme gibi çalışmalara destek vermek. Ancak seyrek ve sıra kesime karşı çıkmaktır. Akdeniz ve Ege'de ciğerlerimiz yandı. Orada ateş Karadeniz'de de ağaç kesme motorları adeta ağaçların celladı oldu. Ormanlardan tabi ki faydalanacağınız ama bilinçsiz ve para kaygısı ile hareket etmemeliyiz!  Buradan yetkilileri bir kez daha uyarıyoruz Akciğerlerimiz tehlikede! Ayrıca emeğe, emekçilere saygımız var. Bizim tepkimiz ne işçiye nede müteahhitlere karşıdır. Yanlış uygulamalara ve kıyıma Maçka’nın her tarafında karşı çıkacağımızı buradan bir kez daha haykırıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber