Trabzon'da adaylar Erdoğan'dan önce duyuruldu!

AK Parti Trabzon'da ilçe belediye başkan adayları yarın açıklanacak. Ancak açıklama öncesinde adayların çoğunluğu açıklandı

Trabzon'da adaylar Erdoğan'dan önce duyuruldu!

Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon ilçe belediye başkan adayları yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı tanıtım toplantısıyla açıklanacak.

Toplantı öncesinde aday kesinleşen aday listesi resmi olmasa da sızarken ismi geçen bir çok belediye başkan adayı için sosyal medya üzerinden açıklamalar geldi. Bazı adaylar adaylıklarının kesinleştiğini kendisi duyururken bazı adaylar için ise açıklamalar ilçe teşkilatlarının sosyal medya hesaplarından geldi.

İşte adaylar için yapılan o duyurular;

Ortahisar - Ahmet Metin Genç

Mevcut başkan Ahmet Metin Genç'in yeniden aday gösterileceğini AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş duyurdu. Altunbaş " Ortahisar'da Ahmet Başkan ile devam ediyoruz. Rabbim hayırlı eylesin be bizleri de vatandaşlarımıza mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.

Ortahisar - Ahmet Metin Genç

Yomra - İbrahim Sağıroğlu

İbrahim Sağıroğlu, Yomra'da yeniden kendisinin aday gösterileceğini kendisi duyurdu. Sağıroğlu "Durmak yok yola devam Siz değerli vatandaşlarımızdan aldığımız destek ve partimizin teveccühü ile birlikte daha büyük hizmetlere imza atmak için Yine Yeniden, Yomra Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım. Mevlam utandırmasın yar ve yardımcımız olsun inşAllah..." şeklinde açıklama yaptı.

Yomra - İbrahim Sağıroğlu

Arsin - Sait Gürsoy

Arsin'de aday olarak gösterileceği belirtilen Sait Gürsoy için henüz bir açıklama yapılmasa da Gürsoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisi için hazırlanmış olan "Arsin Belediye Başkan Adayı" yazılı görseli paylaşarak duyurusunu kendisi yaptı.

gürsoy

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Akçaabat'ta yeni dönem için gösterilecek adayın Osman Nuri Ekim olacağını ilçe teşkilatı yaptığı paylaşımla açıkladı.

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Çaykara - Hanefi Tok

Çaykara'da adayın yeniden mevcut başkan Hanefi Tok olduğunu AK Parti Çaykara İlçe Teşkilatı duyurdu. 

Çaykara - Hanefi Tok

Maçka - Koray Koçhan

Maçka'da mevcut başkan Koray Koçhan'ın yeniden aday gösterileceğini Ak Parti Maçka İlçe Başkanlığı bu şekilde duyurdu.

Maçka - Koray Koçhan

Of - Salim Salih Sarıalioğlu

Of'ta da AK Parti'nin mevcut başkan ile yola devam edeceğini Başkan Salim Salih Sarıalioğlu kendisi açıkladı. Sarıalioğlu yeniden aday olarak gösterileceğini "Of'a hizmetkar olmaya devam edeceğiz" sözleriyle duyurarak şu açıklamayı yaptı;

Of - Salim Salih Sarıalioğlu

Sürmene - Rahmi Üstün

Sürmene'de mevcut başkan Rahmi Üstün'ün aday gösterileceğini ilçe teşkilatı açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hüseyin Azizoğlu " 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sürmene Belediye Başkanı adayımız Rahmi Üstün. İlçemize ve şehrimize hayırlı olsun. Durmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı.

Sürmene - Rahmi Üstün

Aday listesi için tıklayın;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber