Trabzon'da 3 Belediye Başkanı Ankara'ya mı çağrıldı?

Beşikdüzü, Akçaabat ve Yomra Belediye başkanlarının AK Parti Genel Merkezi tarafından Ankara'ya çağrıldığı iddiası konuşuluyor.

Trabzon'da 3 Belediye Başkanı Ankara'ya mı çağrıldı?

Haber61 / Haber Servisi / Tuncay Lakot 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun istifasının isteneceği Trabzon gündemindeki sıcaklığını korurken bu kez Yomra, Akçaabat ve Beşikdüzü ilçe belediye başkanlarının Ankara'ya çağrıldığı iddiası gündeme oturdu. 
 


AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 6 Büyükşehir Belediye Başkanı'nın istifa etmesinin ardından Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da istifasının isteneceği iddiası gündeme boşba gibi düşmüştü. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, iddiaları kesin bir dille yalanlarken, bu kez Beşikdüzü, Yomra ve Akçaabat Belediye başkanlarının AK Parti Genel Merkezi'ne çağrıldığı iddiası kulislerde ve sosyal medyada dolaşmaya başladı. İddialar karşısında 3 ilçenin belediye başkanı Haber61'e konuştu. 


Trabzon'da 3 Belediye Başkanı Ankara'ya mı çağrıldı?

KULAK ASMIYORUM

Hakkındaki iddialara yanıt veren Yomra Belediye Başkanı İbrahim  Sağıroğlu, "Şu anda Antalya'dayım. Pazar akşamı dönüyorum. Öyle bir şey yok. Böyle dedikodulara da kulak asmıyorum." dedi. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da istifasının isteneceği konusunda düşüncelerini aktaran Sağıroğlu, "Başkanımız iyi adamdır. Onu yıpratmaya çalışmak için büyük bir kampanya başlatıldı." diye konuştu. 


Trabzon'da 3 Belediye Başkanı Ankara'ya mı çağrıldı?

EVET ANKARA'YA ÇAĞRILDIM

Kulislerde konuşulanlar hakkında açıklama yapan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, Ankara'ya çağrıldığı iddiasını doğrulayarak esprili bir dille yanıt verdi: "Evet Ankara'dan çağrıldım. Beni eşim çağırdı. Eşime işimin yoğunluğundan ötürü gelemeyeceğimi söyledim. Kendisine 'sen gel' dedim, o geliyor." 

Trabzon'da 3 Belediye Başkanı Ankara'ya mı çağrıldı?

GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen de, gündeme gelen iddiaları yalanlayarak şu ifadeleri kullandı: "Öyle birşey yok. Bana ulaşan bir tebligat yok. Görevimin başındayım. Akçaabat için çalışmaya devam ediyorum." 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber