Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden iddialara yanıt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, son dönemde bazı sosyal medya hesaplarında çıkan asılsız iddialara yanıt verdi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden iddialara yanıt!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada dolaşan ve gerçeği yansıtmayan iddialara ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Büyükşehir Belediyesi, tesislerinde İsrail markası olan ürünlerin satışına yeniden başlandığı yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Yapılan açıklamada;

"Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin, İsrail markası olan ürünlerin satışına yeniden başladığına dair iddialar ortaya atılmıştır. Bu haberler, gerçeği yansıtmayan asılsız iddialardır.

Belediyemiz, tesislerimizde Coca-Cola markasının satışını yasaklama kararını almış ve bu kararı uygulamaya devam etmektedir. Halihazırda belediyemize ait tüm tesislerde yerli üretim olan kola ürünleri satılmaktadır.

Bu kararımızda herhangi bir değişiklik söz konusu değildir. Gazze'de masum insanlara yönelik yaşanan bu katliamı yapan ülkelerin ürünlerini kullanmama konusundaki kararlılığımız hassasiyetle devam etmektedir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza her zaman doğru ve güvenilir bilgileri sunmak amacıyla çalışmaktayız. Kamuoyunu yanıltıcı ve gerçeği yansıtmayan haberlerin dikkate alınmamasını önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden iddialara yanıt!

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler