Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: "Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz dün itibarıyla vücut bulmuştur"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde yarışı ilk sırada tamamlayan AK Parti adayı Ahmet Metin Genç açıklamalarda bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimler sonrası AK Parti Trabzon ilk açıklamasını yaptı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında yapılan basın açıklamasına Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon Milletvekilleri, İl Başkanı Sezgin Mumcu ve partililer katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Metin Genç, sonuçlara ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı;

Siyasi görüşü ne olursa olsun, yerel yöneticilerini seçmek adına sandığa giderek iradesini kullanan bütün vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Şehrimizde de bir iki küçük olay dışında demokrasimiz kendisini göstermiştir. Demokrasinin tecellisini katkı sağlayan bütün parti ve adaylara teşekkür ederim.

Bütün teşkilatlarımız ve Cumhur İttifakı olarak halkımıza yapmak istediklerimizi ifade ettik. Güzel bir propaganda dönemi geçirdik. Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz söz dün itibarıyla vücut bulmuştur. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde seçmenlerin yarından fazlası bizi layık görmüştür. Bu desteğin yeni döneme dair büyük bir sorumluluk yüklüyor, bunun da farkındayım. Halkımızın iradesi başımızın gözümüzün üstündedir.

Bazı yerlerde sonuçların lehimize olmamasını irdeleyeceğiz. Yeni döneme ait adımları bunları değerlendirerek atmak durumundayız.

Allah nasip ederse mazbatamızı aldıktan sonra projeleri hayata geçirmek adına gece gündüz çalışacağız. Bu irade büyük bir gurur veriyor ancak diğer yandan da sorumluluk yüklüyor. İnşallah Trabzon verdiğimiz projeleri hayata geçirdiğimizde bir level daha atlayacak.

Sonuçların şehrimiz, ülkemiz ve partiler için hayırlı olmasını diliyorum. Bu yoğun süreci teşkilatımız ve ittifakımız ile birlikte geçirdik. Bu gayretin sahiplerine tek tek teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Güçlü bir lidere sahibiz. Yeni bir anlayışla eser siyasetini devam ettireceğiz. Amacımız daha güçlü bir Türkiye'ye ulaşmaktır.

Seçmen katılım oranı, halkımızın tercihi, bunların hepsini değerlendireceğiz. Henüz yorum yapmak için çok erken.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler