Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Trabzon'da tulum çıkaracağız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı ve Akçaabat’ta değerlendirmelerde bulunarak vatandaşlarla buluştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Trabzon'da tulum çıkaracağız"

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Çarşıbaşı ve Akçaabat’ta vatandaşlarla bir araya geldi

TRABZON’DA TULUM ÇIKARACAĞIZ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel seçimleri öncesi teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Çarşıbaşı ve Akçaabat ilçelerine giden Cumhur İttifakı Adayı Genç, AK Parti İlçe teşkilatları ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ilçe başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi. Çarşıbaşı’nda ve Akçaabat’ta davul, zurna eşliğinde horonlarla birlikte büyük coşkuyla karşılanan Başkan Genç, Çarşıbaşı’na ve Akçaabat’a 31 Mart Yerel seçimlerinde güvendiğini ve Trabzon’da tulum çıkaracaklarını söyledi.

Hem Çarşıbaşı hem de Akçaabat ziyaretinde güzel işlere imza atacaklarını söyleyen Başkan Genç, şu şekilde konuştu:

KARADAĞ’IN YOLUNU HEM ÇARŞIBAŞI’NA HEM VAKFIKEBİR’E İNDİRECEĞİZ

“Tevazuyla, samimiyetle ve gayretle hizmete tabi olduk. Çarşıbaşı’nda Cumhur ittifakı olarak beraber el ele vereceğiz. Bu dönem Ortahisar Belediye Başkanı olmama rağmen Mümin Başkanımla güzel işlere imza attık. Bir elim hep Çarşıbaşı’nın üzerinde oldu. Allah nasip eder, göreve gelirsek muhtarlar dernek başkanımız, 23 mahallemizin muhtarıyla bir aile gibi çalışacağız. Karadağ ve Kaldırım obasının yollarını yapacağız. Karadağ’ın 5-6 km’lik yoluna Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın desteğiyle başladık. Karadağ yolunu asfaltıyla betonuyla hem Çarşıbaşı’na hem de Vakfıkebir’e indireceğiz. Allah bunu bizlere nasip edecek inşallah. O yollarımızı yapacağız.”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Trabzon'da tulum çıkaracağız"

ÇARŞIBAŞI’NI DOĞAL GAZLA BULUŞTURACAĞIZ

“Çarşıbaşı balıkçılığın ve keşanın merkezi. Bunları da öne çıkaracağız. ilçemizin kuzeyinde çok güzel bir yaşam alanı ortaya çıkıyor. Limandaki sorunlarımıza vakıfım. Bunları da çözmenin gayreti içerisinde olacağız. İlçemizi doğal gazla buluşturacağız. Şehrimizin giriş çıkışlarında ana yol itibari ile bazı sıkıntılar yaşanıyor. Karayolları Bölge Müdürlüğümüzle görüşeceğiz. Otoparklarımızı hülasa aynı… Çarşıbaşı’nı daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirmek için Cumhur İttifakımızla el ele verip bütün hizmetlerin en iyisini bu güzel topraklara, bu kadim topraklara yapacağız. Cumhur İttifakımızın liderleri arkamızda, hizmetlerin banisi Cumhurbaşkanımız arkamızda, bakanlarımız ve milletvekillerimiz arkamızda. Güçlüyüz, yapabiliriz. Daha önce yaptık yine yapacağız.”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Trabzon'da tulum çıkaracağız"

AKÇAABAT DAHA DA BÜYÜYECEK

“Akçaabat Ortahisar’dan sonra en büyük ilçemiz. Akçaabat’ımızı çok iyi biliyoruz. Nereden başlayacağımızı da biliyoruz. İl Başkanıyken de ilçemize çok hizmetlerimiz oldu. 31 Mart’ta hizmet bayrağını devraldıktan sonra bismillah deyip belediye başkanımız ve ilçe başkanımızla el ele verip güzel hizmetler yapacağız. 31 Mart’ta muzaffer olacağız. Trabzon’dan tulum çıkaracağız. Hazırız, kararlıyız Hem merkezde devam eden projelerimizle hem de Akçaabat’ımızın hak ettiği projelerle bunu yapacağız. 3 Mayıs 2023’te Güney Çevre Yolunun temeli atıldı. Güney Çevre Yolu ile Akçaabat’ımız inşallah daha da büyüyecek. Trabzon’da raylı sistem proje aşaması konuşulurken Akyazı’dan başlayacak olan raylı sistemin 2. Etabı Akçaabat’a gelecek. Bize güvenmeye devam edin.1 Nisan’da bismillah diyerek işe koyulacağız. Cumhur ittifakı ile beraber el ele verip güzel hizmetler yapacağız. Allah Yar ve Yardımcımız olsun.”

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç: "Trabzon'da tulum çıkaracağız"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler