Trabzon bu kez evde kalmadı! Sokaklar taştı

Trabzon'da vatandaşlar bugün sokakları doldururken, koronavirüs tedbirleri büyük oranda yok sayıldı

Türkiye genelinde olduğu gibi Trabzon'da da koronavirüs vakaları azalmaya devam ederken bugün kentteki manzara tedirgin edici boyuta ulaştı.

Bugün 0-14 yaş aralığına da sokağa çıkma izni verilirken Trabzon sokaklarındaki kalabalık, insanların rehavete kapıldığını gösterdi.

SOSYAL MESAFE YOK OLDU

Sosyal mesafe tamamen unutulurken Kunduracılar Caddesi, Uzun Sokak ve sahilde büyük kalabalıklar oluştuğu görüldü. Uzmanların ısrarla yeni normalin mart ayı öncesi gibi olmayacağını söylemesine rağmen kalabalık grupların hiç bir şey olmamış gibi dolaşması şaşkınlık yarattı. Şehirde trafiğin de oldukça yoğun olduğu ve yer yer kilitlendiği de gözlerden kaçmadı.

MASKEYE DİKKAT

Ayrıca vatandaşların bir çoğunun da maskesini yanlış taktığı ya da hiç takmadığı gözlemlendi. Bazı vatandaşlar maskesiz gezmeyi sürdürürken bazıları ise burunları açıkta veya çene altına indirilmiş şekilde olduğu görüldü.

AYNISI RİZE'DE OLDU

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde de Rize'de normalleşme sürecine geçişin ardından vatandaşlar sokaklarda büyük kalabalıklar oluşturmuş ve vakalar yeniden yükselmeye başlamıştı. Benzer bir senaryonun Trabzon'da da gerçekleşmemesi için yetkililer vatandaşları evde kalmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
36 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber