Trabzon'da bir pankart krizi daha “14 Mayıs’ta net bir şekilde cevabını alacaksınız”

Trabzon’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapacağı ziyaret öncesinde bir pankart krizi daha yaşanıyor.

Trabzon'da bir pankart krizi daha “14 Mayıs’ta net bir şekilde cevabını alacaksınız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Trabzon’a gelecek ve saat 17: 00’da yapılması planlanan miting ile vatandaşlara hitap edip Zigana Tüneli’nin açılışını yapacak.

Miting öncesi AK Parti Ortahisar Başkanı Selahaddin çebi yaptığı sosyal medya paylaşımı ile AK Parti’ye ait pankartların saldırıya uğradığını belirtti.

“Miting günü afişlerimize katlanamadılar” ifadelerini kullanan Çebi “14 Mayıs’ta net bir şekilde cevabını alacaksınız” şeklinde konuştu.

Trabzonda pankart sorunu-1

Çebi paylaşımı şu şekilde;

Demokrasi anlayışları bu

Mitinglerin ayrı bir özelliği vardır

Liderimiz için hazırlık yaptığımız özel günlerden bir gün .Her siyasi parti için miting günleri daha farklıdır süsleme pankart afiş yoğunluğu daha fazla olmaktadır.

Dünya liderini karşılamak için yapmış olduğumuz hazırlıkları sabote etmek yakışmamıştır .Bu yapılanları şiddetle kınıyorum .

Saldırı, şiddet ,gerginlik sizin siyasetinizin ana temelini oluşturmaktadır..

Bu şehirde sizde miting yaptınız

Bir tane kesilen pankart oldu mu

Dev projeler ile müjdelenen şehirde Zigana tüneli güney çevre yolu yerine eşek heykelleri için pankart açılmış olsa idi dokunmazdınız

Liderimizi en güzel şekilde karşılamak adına yapılan çalışmaları emekleri yok etmek sandıkta umudunu olmayan insanların işidir .

14 mayısta net bir şekilde cevabını alacaksınız

Sizin mitingde olduğu gibi meydanda dar ağaçı ip pankartı asmayacağız.Bizim dar ağacımız sandıktır demokrasidir .Darbelerin partisi idamlarını partisi olduğunuzu biz biliyoruz dar ağaçı ip asmakla gençlere de hatırlatmak istediniz anladık.Biz demokrasiden seçimden sandıktan yanayız .14 mayısta sandığı size dar edeceğiz .

CHP Trabzon Milletvekili adayı Sibel Suiçmez de dün yaptığı açıklamada CHP'ye ait pankartların kaldırıldığını belirtip "Misliyle karşılık veririz ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler