Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldı

Trabzon’da yapımı tamamlanan Kuş Parkı hizmete açıldı.

Trabzon Ortahisar Belediyesi’nce hayata geçirilen Kuş Parkı bugün düzenlenen açılış töreni ile hizmete başladı.

Açılış törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve çok sayıda kişi katıldı.

trabzon-kus-parki-acildi-5.jpg

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç'in açıklamaları şu şekilde;

"KUŞ PARKI TURİZME KATKIDA BULUNACAK"

Şehrimize yeni bir turizm destinasyonu olarak hizmete aldığımız Tünel Akvaryumumuzun ikinci ünitesi olan Kuş Parkı'nı hizmete almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Şehrimizin gelişen trendi turizm. Bu yönde bir çalışma yaptık. Tünel Akvaryum hizmete girdiği günden itibaren 373.840 yerli, 81.684'ü yabancı olmak üzere bir buçuk yılda 455.524 kişi tarafından ziyaret edildi. Bu bizi mutlu ediyor. Bunun tamamlayıcısı olması adına Kuş Parkı'nı hizmete alıyoruz. Şehrimizin turizmine katkıda bulunacağız.

Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldıKuş Parkı'nda 22 farklı kuş türü olacak. Burayı vatandaşlarımızın ziyaretine sunacağız. Birinci sınıf hayvanat bahçesi onayıyla hizmete alıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı olması dolayısıyla 29 Ekim günü dahil olmak üzere ücretsiz olarak hizmete alıyoruz.

trabzon-kus-parki-acildi-3.jpg

trabzon-kus-parki-acildi-4.jpg

VALİ YILDIRIM: "TURİZM BOYUTU DA VAR..."

Açılışta konuşan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, şu ifadelere yer verdi;

Turizm şehrinde yeni bir destinasyon. Başkanımızı ve çalışanlarını tebrik ediyorum.

Bizim jenerasyonun kitaplarda resimler halinde gördükleri canlıları, bizden bir sonraki jenerasyonun film ve videolarda gördüklerini, bugünkü jenerasyon bizzat yerinde görme imkanı bulacak. Önemli bir faaliyet. Ahmet Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Burası belki de düzenlemelerle büyük ve güzel bir hayvanat bahçesine dönüşecek. Gençler buraları yakından görecekler. Elbette bir de turizm boyutu var. Misafirlerimize kültürlerini geliştirecekleri bir alan olmuş olacak. Hayırlı olması temennisiyle şükranlarımı sunuyorum.

Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldı

Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldı

Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldı

Trabzon bir ilke daha imza attı! Kuş Parkı hizmete açıldı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber