Trabzon Basınında Barışcan Atmaca ve Elif Yasemin Aydoğan'ın mutlu günü

Trabzon basınının tanınan isimlerinden Barışcan Atmaca, Elif Yasemin Aydoğan ile düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Trabzon Basınında Barışcan Atmaca ve Elif Yasemin Aydoğan'ın mutlu günü

Basınımızın sevilen isimlerinden, meslektaşımız Barışcan Atmaca, Elif Yasemin Aydoğan ile gerçekleştirilen nikah töreni ile dünya evine girdi.

trabzonda-dugunn-basin

Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem, TOBB Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın ve Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’ün nikâh şahitliği yaptığı törende evlilik cüzdanı, gelin Aydoğan’a Başkan Erdem tarafından takdim edildi.

Nikah sonrası ilk danslarını gerçekleştiren çift, aileleri ve yakın dostlarıyla dolu dolu bir gece geçirdi. Geleneksel takı töreni, kına merasimi ve eğlenceli fotoğraf kareleriyle renklenen kutlama, unutulmaz hatıralarla tamamlandı. 

Atmaca ve Aydoğan ailelerini tebrik ediyor, Barışcan ve Elif Yasemin’e ömür mutluluklar diliyoruz.

trabzonda-dugunn

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir