Trabzon Artvinliler Derneğinden Vali Ünsal'a ziyaret! "Artvin'den vazgeçmeyiz"

Trabzon Artvinliler Derneği, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret etti.

Trabzon Artvinliler Derneğinden Vali Ünsal'a ziyaret! "Artvin'den vazgeçmeyiz"

Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Serkan Coşkun, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, dernek başkan yardımcısı emekli polis memuru Efrahim Sarı, Artvin Valisi Cengiz Ünsal'ı makamında ziyaret etti

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, "Artvin bizim için sevdadır, asla sevdamızdan vazgeçmeyiz. İlimize hizmet noktasında üzerimize düşen ne varsa da bu güne kadar yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Artvin'e son dönemde yapılan yatırımların çok önemli ve kıymetli olduğunu belirten başkanı Külekçi "Artvin’imizde Güneş Enerjisi Santrali Projesine (GES) çok önem veriyoruz. Artvin Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapılması planlanan Ardanuç ilçemizdeki 2 MW’lık güneş enerjisi santrali Artvin'in marka değerini yükseltecek, üretime katkısı olacak, çok değerli bir çalışma olarak görüyoruz. Sayın Valimiz Artvinliler için büyük bir fırsat ve şans umarım bunu en iyi şekilde değerlendiririz" şeklinde konuştu..

Artvin Valisi Cengiz Ünsal'da ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada "Trabzon ve Artvin arasında gönül köprüsü kuran güzel çalışmaları ile takdir toplayan Trabzon Artvinliler Derneğimiz başkan ve yönetimine teşekkür eder başarılı çalışmalar dilerim" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler