Trabzon’un Araklı ilçesi Yolgören Mahallesi’nde bu sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazası, mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.
Sahil Camii yanındaki kavşaktan dönüş yapmak isteyen bir sürücü, karşı yönden gelen aracı fark edemeyince iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.
Kazada bir kişi yaralanırken, her iki araçta da ciddi maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye sevk etti.
Kazanın ardından araçlar yol kenarına savrulurken, olay anında çevrede bulunan vatandaşların yara almadan kurtulması ise olası bir faciayı önledi. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.
Vatandaştan Kavşak Tepkisi: “Önlem Alınsın”
Kazanın yaşandığı kavşakta benzer olayların sıkça meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri, kavşağın sürücüler için büyük risk taşıdığını dile getirdi.
Vatandaşlar, “Her an burada bir kaza yaşanabilir endişesiyle yaşıyoruz. Defalarca dile getirdik. Bu kavşak daha güvenli hale getirilmeli” diyerek yetkililere önlem çağrısında bulundu.
Kaynak: