Trabzon'a yeni havaalanı için umutlandıran sözler: Müjde yakında...

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Haber61'e konuştu

Trabzon'a yeni havaalanı için umutlandıran sözler: Müjde yakında...

Haber61 Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, AK Parti İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma töreninin ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Günnar şöyle konuştu;

Yeni Havalimanının çalışmaları hemen hemen bitti. Fizibilite çalışmaları tamamlandı. Bakanımız buraya gelmeden önce Havalimanına uğrayarak geldi. Oradaki çalışılmaları yakından izliyor. Allah’ın izniyle kısa süre içinde müjdeyi verecektir. 

Maç bittikten sonra büyük bir coşkuyla yanımda bulunanlara sarıldığımı hatırlıyorum, üstlerine atlamışım. Büyük bir coşkuydu tabi. Çocukluğumda çok şampiyonluklar yaşadım. Avni Aker stadında bütün şampiyonlukları yaşadım. 11 yıl sonra yeniden şampiyonluğu yakalamanın mutluluğu içerisindeyiz. Trabzon’un ve Trabzonspor’un ne kadar büyük ve önemli bir camia olduğu ortaya çıktı. Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi yurt dışından da bir çok vatandaşımız, Trabzonlu olmayan hatta Trabzonsporlu olmayan arkadaşlarımız bizleri arıyorlar, bu mutluluğu paylaşıyorlar. En önemlisi de Trabzon halkının takdire şayan coşkusuydu. FİFA bile Trabzonspor’un bu sevincine ortak oldu. Bütün dünyaya mal olan büyük bir sevinç yaşadık. Taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonsporlu yöneticilerle gurur duyuyoruz. İnşallah devamı gelecek diye umut ediyoruz. Futbolda teknik analizlerle birlikle birçok şey değişti. Çıkarılan yasalarla birlikte Trabzonspor’un artık önü kesilemez. Hak eden şampiyonluğa ulaşacaktır. Trabzonspor hak etti, daha önceden de birçok kez hak etmişti. Hak edilene kavuştu. Temiz bir şampiyonluk oldu. Gururluyuz onurluyuz ve 3 büyüklerin dışında, Türkiye’de Anadolu da en büyük Trabzonspor olarak mutluluğumuzu pekiştirdik. 

Bütün vatandaşlarımızın bayramını tebrik ediyoruz. Irak Suriye, Libya olmadığımız için Allah’a şükrediyorum. Vatan, devlet, bayrak, millet için, bir arada olabileceğimizi herkes görüyor. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Bölücülere fırsat vermeyeceğiz inşallah. Türkiye bütün halklarıyla birlikte, birlik olarak nice bayramlara ulaşacak inşallah. Biz Selçukluyla, Osmanlıyla ve Türkiye ile birlikte Dünyanın en önemli ülkesinin vatandaşlarıyız. Bütün görüşlerden kim varsa hep birlikte bu ülke için mücadele edeceğiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber