Toprak kaymasına brandalı çözüm

Toprak kaymış sahil yolu çökmüştü! Brandalı çözüm bakanı kızdırdı.

Toprak kaymasına brandalı çözüm

Haber Servisi/Haber Servisi Levent USTABAŞI

Trabzon’da sahil yolunun çöktüğü noktayı mavi brandayla kapadılar…

Yalıncak mevkisinde turizm bölgesi olan ve otellerin yoğun olduğu alanda yaşanan toprak kayması nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu’nun bir kısmı çökmüştü. Çökme nedeni olan inşaatın sahibinin AK Parti Trabzon İl yöneticisi Aziz Mürtezaoğlu’nun olduğu ortaya çıkması kafalardaki soru işaretlerini artırdı.

BAKAN GÖRDÜ KIZDI

Çevre ve Alt Yapı Bakanı Cahit Turan Rize programları dönüşü buradaki olayı görünce çok kızmıştı. Bunun üzerine talimat vererek gerekenler yapılsın demişti. Karayolları Ortahisar Belediyesi’ni bu konuda 3 kez uyardığı fakat hiçbir işlem yapılmadığını bildirdi. Öte yandan şantiye yetkilileri olay yerini mavi brandayla kapattılar.

AMBULANS DÖNEMİYOR

Öte yandan bu olay nedeniyle vatandaşlar ambulans sorunu yaşadıklarını ifade ederek, “Şana’daki alt geçit çalışması nedeniyle Of’tan gelen ambulanslar buradaki yıkılan yolun ordaki kavşaktan dönüyorlardı. Şimdi çökme nedeniyle kullanılamıyor. Bu sefer de havalimanındaki kavşaktan dönüş sağlanıyor. Böyle rezalet görmedik” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber