Tonya'daki yangın için milletvekili Cora'ya tepki

Önceki gün Tonya'da meydana gelen ve genç bir kadının ölümüyle sonuçlanan yangına yönelik açıklamaları nedeniyle AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'ya tepki geldi.

Tonya'daki yangın için milletvekili Cora'ya tepki

CHP Trabzon İl Başkanı Turgay Güngör, Tonya'da meydana gelen yangında bir kişinin yanarak yaşamını yitirmesinin ardından Tonyalı Milletvekili Salih Cora'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

YILLARDIR İTFAİYE YOK

AK Parti Milletvekili Salih Cora'nın, yaptığı paylaşımda, "'Bizler kazaya ve kadere inanmış insanlarız." ifadesini değerlendiren İl Başkanı Güngör'ün tepkisi şöyle: "Kader inancıyla, kimse ihmalini kapatmaya kalkışmasın. Elîm bir kaza üzerinden siyaset yapmanın zamanı değil. Böyle bir niyetimiz elbette yok. Biz de olayla ilgili üzüntülerimizi belirtiyoruz. Ancak, araştırmalarımıza göre Tonya'da yangın nedeniyle yaşamını yitiren insan sayısı üç oldu. İlçede itfaiye teşkilatı yıllardır yok. Tonya için önemli bir sorun itfaiyenin yokluğu. Siyasetçinin görevi ise sorun çözmektir. Tonya'da ve itfaiye teşkilatı olmayan diğer ilçelerde itfaiyenin kurulmasının takipçisi olacağız."

Tonya'daki yangın için milletvekili Cora'ya tepki
Tonya'daki yangın için milletvekili Cora'ya tepki

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber