Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel Haber61'e konuştu! Yeniden Başkan adayı olacak mı?

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel “yeniden başkan adayı olacak mısınız?” sorusuna cevap verdi.

Trabzon’da bu yıl 20.si düzenlenen Tonya Tereyağı Kültür ve Sanat Festivali’nde Haber61’in sorularını yanıtladı.

Mart Ayında yapılacak yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağını sorduğumuz Başkan Beşel, “Halkın benim hizmetime ihtiyacı varsa boynumuz kıldan incedir. Kendimi ağıra mı satayım? Halk ne derse o.” dedi.

tonya-belediye-baskani-osman-besel-haber61e-konustu-yeniden-baskan-adayi-olacak-mi.jpg

“İDEOLOJİK BİR DÜŞÜNCEYE SAHİBİM. VATANIMI MİLLETİMİ SEVİYORUM”

2014 yılında seçildiğinden itibaren geçen süreci değerlendiren Başkan Osman Beşel, “Halkımız hiçbir zaman gördüğü hizmeti ve iyiliği inkar etmez. 2014 yılında seçildim Bu görevi layıkıyla bugüne getirmeye çalıştım. Önemli çalışmalarımız oldu. Tonya’da çağ değiştirecek çalışmalar. Devlet hastanemizin yeniden yapılarak belli bir kapasiteye getirilmesi, turizm konusunda çalışmalar yaptık, Yürüyüş yolu yaptık. Foleya tesislerini yaptık. Binalarımızın dış cephelerini turizme ve yöreye uygun donattık. Tonya merkezde otopark kent park olacak şekilde yaptık. Sosyal tesisle yaptık. Tonyalı hanımların emeklerinin pazarlanacağı yer büyük bir donanım. Saymakla bitmeyecek kadar çok hizmetimiz oldu. Ömrümüz belli bir senedir. Hizmetimiz neslimize yöneliktir. Bu toprakları canını kanını vererek kazandıranlara bir borç olarak bu hizmetleri yapıyoruz. İdeolojik bir düşünceye sahibim. Vatanımı milletimi seviyorum. Halkımızın bunları gördüğünü düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“HALK NE DERSE O”

Yeniden Başkan Adayı olup olmayacağı konusunda açıklamalarda bulunan Beşel, “Allah’ın izni olmadan nasipsiz dayak bile yenmez. Neye layıksanız o şekilde yönetilirsiniz. Halk kimi layık görürse takdir onlarındır, hükümetindir. İlk gün ki gibi heyecanımın üzerine 45 yıllık tecrübe koydum. Bireysel hizmetlerde önemli. Dengede yürütmeye çalışıyoruz. Halkın benim hizmetime ihtiyacı varsa boynumuz kıldan incedir. Kendimi ağıra mı satayım? Halk ne derse o” dedi.

“MUTLAKA YAPILMASI GEREKİRDİ”

Başkanlığı döneminde yapmak isteyip de yapamadığı bir projesi olup olmadığını sorduğumuz Başkan Beşel, “Bir sanayi çarşımız var. Mutlaka yapılması gerekirdi. Yer temin edemedik. Mekânsal boyutunu hazırlayamamıştık. Şimdilerde 27 dönümlük bir yer kazandırdık. TOKİ idaresine teslim ettik. İnşaatımız devam ediyor. En önemli projem bu çarşıyı icra etmek. Şehrin güzel görünüm kazanması. Çevre yolunun yapılması ve merkezi bir park haline getirerek dizayn etmek gibi bir idealim var. Doğalgaz beklentisi var haklı olarak. Şalpazarı Düzköy ve Tonya işbirliği ile ilçemize doğalgazın gelmesini de sağlayacağız inşallah. Verilen söz tutulur. Bazı hizmetler gönlümüze göre olamayabiliyor. Seldir felakettir. Bazen sözü tutmamak değil, tutamamak da nasip olabiliyor.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler