TMHOYDER sezonu açtı

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) yeni sezonun açılışını yaptı.

TMHOYDER sezonu açtı

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Spor Kulübü Derneği (TMHOYDER) yeni sezona ‘Merhaba’ dedi.

Dernek binasında gerçekleştirilen 2023-24 sezonu açılışına Trabzon Sanatevi Derneği Başkanı Adnan Taç, TLYD Başkanı Kenan Atalay, KAFEM Derneği Başkanı Ali Adanur’un yanı sıra, TMHOYDER yönetimi, eski yöneticiler, koristler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

TMHOYDER Başkanı Hüseyin Şılbır yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulunarak “Geçtiğimiz sezon iyi başlamış ama ülkemizin yaşadığı büyük deprem felaketi nedeniyle buruk bitirmiştik. Çalışmalarımıza motive olamamış bir tarafımız sancılıydık. Ama bu yıl inşallah kazasız, belasız afetsiz bir yıl olmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Sonuçta her ne kadar kültür-sanat etkinliği gibi gözükse de eğlence tarafımız da var. Herkese sağlık, sıhhat diliyorum. Aramızdan ayrılan dostlarımız oldu onlara rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Şehrimize hizmet veren tüm derneklerimize de iyi bir sezon geçirmelerini diliyorum” Dedi.

Konuşmanın ardından konuk başkanlarda Şılbır ve yönetimine nazik davetlerinden ötürü teşekkür ederek başarı dilediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler