TİSKİ'nin maliyet raporu onaylandı! 7.5 milyon ek kredi...

TİSKİ Genel Kurulu tamamlandı. Faaliyet raporu onaylandı

TİSKİ'nin maliyet raporu onaylandı! 7.5 milyon ek kredi...

Trabzon İçmesuyu ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 2021 yılı 1. Olağan genel kurulu tamamlandı.

Genel kurula ikinci gününde de  Başkanvekili Atilla Ataman başkanlık yaptı.  TİSKİ Genel Kurulu’nun ikinci gününde oylanan 2020 Mali yılı Faaliyet Raporu  oy birliği ile onaylandı.

Dün itibariyle gündeme alınan 2020 Mali Yılı Bilançosu, 2020 Mali Yılı Bütçe Kesin hesabı, Tarifeler ve Abone Hizmetleri  yönetmeliği ve Arsin İçmesuyu ve içmesuyu Paket Arıtma Tesisi İkmal İnşaat işi görüşülüp karara bağlandı. 

İlk olarak 2020 Mali yılı Bilançosu oylanarak kabul edildi. 

2020 yılı Mali Kesin hesabında Bütçe giderleri kesin hesabı toplam 279 milyon 701 bin 855, Bütçe gelirleri kesin hesap gelirleri 222 milyon 08 bin  902, iç borçlanma ise 50 806 105 şeklinde oylanarak kabul edildi. 

Tarifeler ve Abone Hizmetleri yönetmenliği oylanarak kabul edildi. 

Son olarak daYarısı büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak  Arsin İçmesuyu ve İçmesuyu Paket Arıtma Tesisi İkmal İnşaat işi için iller bankasından 77 milyon 224 bin 881 TL kredi çekilmişti. 

Bugün gerçekleşen Genel Kurul’da aynı iş için 7 milyon 500 Bin Tl ek kredi için onay meclis gündemine getirildi. Yapılan Oylama sonucunda ek kredi çekimi için Trabzon Büyükşehir belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na yetki verildi.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler