TİSKİ’nin 6 mülkünün satışına hem onay hem eleştiri: "İş mülk satışına kadar gelmiş"

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantıları devem etti.

TİSKİ’nin 6 mülkünün satışına hem onay hem eleştiri: "İş mülk satışına kadar gelmiş"

Trabzon Büyükşehir belediyesi Nisan ayı meclis toplantılarının sonuncusu bugün yapıldı.

Meclisin bugünkü oturumunda  TİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Trabzon ili Çarşıbaşı ilçesi Çarşıbaşı Mahallesi, Ortahisar ilçesi Yeşilhisar Mahallesi, Ortahisar ilçesi Uğurlu Mahallesi, Ortahisar ilçesi Gürbulak/Seyrantepe Mahallesi, Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi, Yomra ilçesi Şanlı Mahallesi ve Of ilçesi Yemişalan Mahallesi’nde bulunan taşınmazlarının satışı gündeme geldi.

İYİ parti Grup Başkanvekili Arslan Güner “İYİ Parti grubu olarak şu güne kadar TİSKİ’nin hiçbir kredi talebine ret vermedik. Ama anlaşılıyor ki TİSKİ’ ye para yetiremiyoruz. İş mülk satışına kadar gelmiş. Hisseli yerin satışına evet ama Akçaabat’taki yeri biliyorum denize sıfır. Orayı en azından çıkarılması lazım.” İfadelerini kullandı.

Zorluoğlu “Buralar TİSKİ’nin taşınmazları. Bunlar değerlendirildi idare ve benim tarafımdan. Bunlar idarenin kullanılabileceği yerler değil. Bir işe de yaramıyorlar. Vatandaşların bir kısmını kullandığı yerler.  Diğer taraftan TİSKİ Genel müdürlüğü büyük yatırım yapan kuruluş. Su ücreti olarak en uygun tarife olan büyükşehir. Bu satış maddi anlamda belediyeye de katkı yapacak bir yerler. Şuanda bize faydası olan yerler değil bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum. Takdir meclisimizindir.” şeklinde konuştu.

Yapılan oylama sonucunda mülklerin satışına onay verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber