TİSKİ'den personel alımı için yanlış evrak uyarısı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, personel alım ilanı başvuru sürecinde yanlış evrak konusunda uyarıda bulundu.

TİSKİ'den personel alımı için yanlış evrak uyarısı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, Trabzon Su ve Kanalizasyon İdaresi Personel Anonim Şirketi (TRABSU) personel alım ilanı başvuru süreci devam ediyor.

Adayların başvurularını sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için, ilgili internet sitelerinde yer alan, personel alım ilanı, başvuru kılavuzu, aranan nitelikler ve istenilen belgeler bölümlerinin dikkatlice okunması önem arz ediyor.

Öte yandan şu ana kadar yapılan başvurularda eksik ve hatalı belgelerin olduğu tespit edildi.

Yapılan açıklamada "Şu ana kadar yapılan başvurularda adayların bazılarının, sisteme PDF formatında yüklenmesi istenen ‘TARİHÇELİ YERLEŞİM YERİ VE DİĞER ADRES BELGESİ’ yerine “Yerleşim yeri (ikametgâh) ve Diğer Adres Belgesi” yükledikleri tespit edildi" denildi.

Başvuruda bulunan adayların başvuru kılavuzunda belirtildiği üzere istenen tüm bilgi ve belgeleri eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme yüklemeleri gerekiyor. Aksi taktirde başvurusunu başarıyla tamamlamış olsa dahi adayların başvuruları yanlış bilgi ve belge yüklemekten dolayı geçersiz sayılacak.

Başvurusunu eksik ya da yanlış bilgilerle tamamladığını düşünen adaylar, başvuru sonrası kendilerine verilen referans numarasını girerek başvuru güncelleme sayfasından bilgi ve belgelerini 11 Ağustos Cuma günü 23.59’a kadar güncelleyebilecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler