TGC'ye yeni aday

Tekin Atay düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı... Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı adaylığını Tekin Atay’da Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında resmen açıkladı.   Trabzon’da Mayıs ayında yeni başkanını s

TGC'ye yeni aday
Tekin Atay düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı... Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı adaylığını Tekin Atay’da Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında resmen açıkladı.
 
Trabzon’da Mayıs ayında yeni başkanını seçecek olan Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde 4. Başkan adayı olarak İlkhaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Tekin Atay adaylığını açıkladı. Daha önce Doğan Haber Ajansı (DHA) Trabzon Muhabirliği, Günebakış Gazetesi, Habertürk Gazetesi Antalya Bölge Temsilciliği görevinde bulunan Atay, TGC’nin sorunlarını ve çözümlerini bildiklerini kaydetti. Atay, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında projelerini de açıkladı. Atay, “Biz sorunları biliyoruz. Çözüm yöntemlerini biliyoruz. Gidermek için göreve talibiz. Cemiyet başkanlığını bir gaye olarak görüyorum. Trabzon Anadolu’da ilk matbaanın kurulduğu Erzurum’dan sonra ikinci gazetenin çıktığı kent. Bir asrı geçen bir basın tarihi var. Trabzon Gazeteciler Cemiyetinin 71 yıllık bir öyküsü var. Böyle bir yapının çok daha iyi yerlerde olması lazım. Sadece kendi üyelerinin çözüm ve sıkıntılarına üreten bir yapı değil de, şehirle bütünleşmiş şehirim diğer dinamiklerini arkasına alacak bir kurum olarak görüyorum. Cemiyet öncelikli olarak üyelerinin hem sosyal yönden gelişimine, eğitim yönünden gelişimine katkı sağlamak zorunda. Kente dair projeler ortaya koymalı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber