Teknoloji Buluşmaları Trabzon’da yapılacak!

Türkiye Teknoloji Buluşmaları ilk defa Trabzon’da yapılacak!

Teknoloji Buluşmaları Trabzon’da yapılacak!
Teknoloji Buluşmaları ilk defa Trabzon’da yapılacak!
TURKCELL Ana Sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM (Eticarette Sürekli Eğitim Merkezi) tarafından organize edilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, 30 Mart 2017 günü Trabzon Ramada Otel’de saat 12.00 ve 18.00 saatleri arasında gerçekleşecek.

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen ve iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, Gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ'ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar ilk defa Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası  ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda, ‘GİRİŞİMCİLİK, ETİCARET ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ’ndeki yenilikler sahnede olacak. .
 
Trabzon’da ilk defa gerçekleşecek olan etkinlik Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Hacısalihoğlu ’nun yapacağı açılış konuşması ile başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber