TBMM Araştırma Komisyonu Trabzon'a geliyor! Balıkçılık ve su ürünlerinde sorun tespiti yapılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Araştırma Komisyonu üyeleri Karadeniz illerinde incelemelerde bulunarak balıkçılık ve su ürünleri ile ilgili sorun tespiti yapacak.

TBMM Araştırma Komisyonu Trabzon'a geliyor! Balıkçılık ve su ürünlerinde sorun tespiti yapılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi Araştırma Komisyonu üyeleri Karadeniz Bölgesi Çalışma Ziyareti kapsamında Trabzon dahil 6 Karadeniz ilinde temaslarda bulunacak.

Trabzon dışında inceleme yapılacak iller Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu ve Giresun olacak.

"BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ SORUNLARI TESPİT EDİLECEK"

TBMM Araştırma Komisyonu, 7-10 Aralık 2023 tarihlerinde balıkçılık ve su ürünleri ile ilgili faaliyetleri yerinde incelemek, sektör temsilcileri ile istişarelerde bulunmak ve yaşanan sorunları tespit etmek amacıyla Kastamonu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun ve Trabzon illerinde incelemelerde bulunacak.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Araştırma Komisyonu'na İstanbul Milletvekili İsmail Emrah Karayel başkanlık yapıyor. Giresun Milletvekili Nazım Elmas Başkanvekili, Sinop Milletvekili Barış Karadeniz sözcü, Antalya Milletvekili Hilmi Durgun ise katip olarak görev alıyor.

TBMM Araştırma Komisyonu'nda Trabzon'dan 2 milletvekili yer alıyor

TBMM Araştırma Komisyonu üyeleri arasında AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın da yer alıyor.

10 ARALIK'TA TRABZON'DA İNCELEMELER YAPILACAK

TBMM Araştırma Komisyonu, 10 Aralık'ta Vakfıkebir, Çarşıbaşı, KOBTUR İşleme Tesisi, Sürmene ve KOBTUR İşleme Tesisi gibi noktalarda inceleme ve değerlendirmelerde bulunacak. Ayrıca aynı gün DSİ Tesisleri'nde istişare toplantısı gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler