Taşacak Bu Deniz’in Esme’si Trabzonlu kadınlarla bir araya geldi
Trabzon, doğal güzelliklerinin yanı sıra dizi ve film sektörüne ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Şehirde çekimleri tüm hızıyla devam eden ‘Taşacak Bu Deniz’ dizisinde ‘Esme’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Deniz Baysal, set çalışmalarından fırsat bularak anlamlı bir ziyarette bulundu. Baysal, Trabzon’daki kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımını destekleyen Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi’ni gezdi.

Arzu Genç Yalnız Bırakmadı
Gerçekleşen ziyarette Deniz Baysal’a, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in eşi Arzu Genç de eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Arzu Genç, merkezde yürütülen faaliyetler ve projeler hakkında ünlü oyuncuya bilgiler verdi. İkili, merkezdeki çalışmaları yerinde inceledi.

Atölyeleri Gezdi, Hayranlarıyla Buluştu
Merkez bünyesinde faaliyet gösteren atölyeleri tek tek dolaşan Deniz Baysal, burada üretim yapan kadınlarla sohbet etti. Kadınların el emeği ürünlerini yakından inceleyen başarılı oyuncu, yapılan çalışmalara hayran kaldı.
Ziyaret sırasında merkezde bulunan kursiyerler ve vatandaşlar ünlü oyuncuya yoğun ilgi gösterdi. Sevenlerinin fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmeyen Baysal, hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek bu anları ölümsüzleştirdi.
Kaynak:Haber61