Tartıştıkları kişiyi vurup kaçan kardeşler Trabzon'da yakalandı

Bayburt'ta tartıştıkları kişiyi vurup kaçan kardeşler Trabzon'da yakalandı.

Tartıştıkları kişiyi vurup kaçan kardeşler Trabzon'da yakalandı

Bayburt’ta kavga ettikleri kişiye tabancayla ateş açıp vurarak yaralayan ağabey, kardeş tutuklandı, onlarla birlikte kavgaya karışan 2 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Bayburt merkezde dün H.S., ile U.K., arasında kavga olayı yaşandı. Darp edilen U.K., daha sonra kardeşi M.K., ile arkadaşları H.Ç, ve M.E.Ç. ile birlikte H.S.'nin bulunduğu Gençosman Mahallesine gittiler. Burada çıkan kavgada tabanca kullanılırken H.S., yaralandı.

Olayın ardından H.S., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemede 14 adet boş kovan tespit etti. Olayın şüphelileri 4 kişi, 2 saat sonra Trabzon- Araklı yolunda yakalandı.

Emniyetteki sorgularının ardından bugün adliyeye sevk edilen 4 kişiden U.K., ile kardeşi M.K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kavga olayında yer alan H.Ç, ve M.E.Ç.’de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber