Tanzim satış vatandaşı ayrıştırıyor!

Salih Akyüz, Tanzim satış noktasının vatandaşları ayrıştıran bir uygulama olduğunu söyledi. 

Tanzim satış vatandaşı ayrıştırıyor!

Haber61 – Haber Servisi –
CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz projelerini anlattığı toplantıda Trabzon’da kurulan tanzim satış noktası hakkında eleştirilerde bulundu.

Akyüz, “Varlık kuyruğu deniyor ama acı bir kuyruk. Burada ben biz manzara görüyorum ama farklı bir şeyde var. Bir devlet vatandaşına “tefeciler var. Biz bunların eline düştük. Ben sizi bunlardan tanzim satışla kurtaracağız” diyor. Kardeşim senin polisin askerin yok mu? Sen bunları alıp cezalandıracaksın. Bu vatandaşı ayırma politikasıdır. Sen devletsen bu hizmeti en iyi şekilde vereceksin. Toplumu ayrıştırma dene şey budur. Buraya gelenlere sosyal medyadan diğer yerlerden eleştiriler geliyor. Oraya gidenlerde onlara eleştirilerde bulunuyor. Bu durum vatandaşları ayrıştırıyor. Yaşanan krizi çözmekten ziyade yaşanan sıkıntıdan siyasi pay çıkarmak için yapılan bir şey bu tanzim satış” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber