Tanzanyalı Winnie ile Trabzonlu Ömer dünyaevine girdi

Tanzanya’dan Trabzon’a gelen Winnie Goobless Kimambo ile Araklılı Ömer Hasançebi, Arsin’de düzenlenen nikah töreniyle evlendi. Çiftin nikahını Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık kıydı.
Tanzanyalı Winnie ile Trabzonlu Ömer dünyaevine girdi

Tanzanya’da yaşayan Winnie Goobless Kimambo (30) ile Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşayan Ömer Hasançebi (36), hayatlarını birleştirdi. Çift için Trabzon’un Arsin ilçesindeki düğün salonunda nikah töreni düzenlendi.

Nikahı Başkan Bıyık Kıydı

Törende nikahı Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık kıyarken, çiftin şahitliğini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya yaptı. Törene çiftin aileleri, yakınları ve davetliler katıldı.

Nikahın ardından evlilik cüzdanını alan çift, davetlilerin tebriklerini kabul etti.

tanzanyali-winnie-ile-trabzonlu-omer-dunyaevine-girdi

Alkışlarla Kutlandı

Tören boyunca salonda duygusal ve neşeli anlar yaşanırken, davetliler çiftin mutluluğuna alkışlarla eşlik etti. Winnie Goobless Kimambo ve Ömer Hasançebi, kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

tanzanyali-winnie-ile-trabzonlu-omer-dunyaevine-girditanzanyali-winnie-ile-trabzonlu-omer-dunyaevine-girditanzanyali-winnie-ile-trabzonlu-omer-dunyaevine-girdi

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum