Suudi Öğrenciler Trabzon'daki yatırım olanaklarını inceledi

Suudi Arabistanlı öğrenciler Trabzon'daki yatırım olanaklarını inceledi.

Suudi Öğrenciler Trabzon'daki yatırım olanaklarını inceledi

Trabzon'daki yatırım fırsatlarını incelemek ve bölgeyi tanımak amacıyla özel bir gezi düzenleyen Suudi Arabistan'daki iş adamlarının çocukları Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı (TTSO) ziyaret etti.

Üniversite öğrencilerinden oluşan grupla bir araya gelen TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Suudi Arabistan'la turizm yönünden önemli ilişkileri bulunduğunu belirterek, "Üniversite eğitiminiz sonunda iş hayatına atılacak ve girişimci olacaksınız. Umuyoruz ki ileride birçok sektörde iş birliği de yaparız" dedi.

Trabzon Ticaret İl Müdürü Kasım Tiryaki ve TTSO yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı görüşmede, misafir öğrencilerin Trabzon'la ilgili soruları yanıtlandı, şehrin ticari ve ekonomik potansiyelinin anlatıldığı film gösterilerek yatırım olanakları ve sağlanan destekler konusunda bilgi verildi.

Trabzon'daki çeşitli sektörlerde üretim yapan fabrikaları da gezen ve bilgi alan Suudi Arabistanlı öğrenciler ayrıca TTSO'nun organizasyonuyla Trabzonspor – Antalyaspor maçını da izledi.

suudi-ogrenciler-trabzondaki-yatirim-olanaklarini-inceledi.jpg

suudi-ogrenciler-trabzondaki-yatirim-olanaklarini-inceledi-001.jpg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber