Süleyman Soylu’dan ‘kontrollü darbe’ diyen Kılıçdaroğlu’na; Kontrollü kaçak!

Bakan Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Süleyman Soylu’dan ‘kontrollü darbe’ diyen Kılıçdaroğlu’na; Kontrollü kaçak!
Gazetecilerin sorularını cevaplandıran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz için ‘kontrollü darbe’ diyen Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 100 binden fazla kişinin izlediği yayında Soylu, “Bu lafı kim çıkardı? Sufle Alman istihbarat teşkilatı ile ABD ve İngiltere’deki bazı adamlar üzerinden geldi” dedi. Soylu “O geceyi bir sinema dizisi gibi seyrederseniz bunu böyle söylersiniz. Bu lafı ilk önce kim çıkardı? Sufle Alman istihbarat teşkilatı, ABD ve İngiltere’deki bazı adamlar üzerinden geldi. Kemal Kılıçdaroğlu da bu lafa kondu” dedi.

Bakan Soylu’nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: "Kılıçdaroğlu kontrollü kaçak. Türkiye büyük bir badire atlattı. İnsanlarımız şehit oldu, gazi olanlarımız var. O gecenin travmasını hala yaşayanlar var. Ankara’da bazı çocuklar aylarca uyuyamadılar uçak seslerinden dolayı. O geceyi bir sinema dizisi gibi seyrederseniz bunu böyle söylersiniz. Bu lafı ilk önce kim çıkardı? Sufle Alman istihbarat teşkilatı, ABD ve İngiltere’deki bazı adamlar üzerinden geldi. Kemal Kılıçdaroğlu da bu lafa kondu. Veya ona dediler ki senin görevin bu ve bunu söylemek. Hani tankın önüne çıkıyordun? Hayatının onurunu kaçırdı, bu bir onur meselesidir. Siyaset yapan bir adam, kendisine müdahale etmek isteyenlere karşı ciddi bir direnç ortaya koyarsa tarih onu altın harflerle yazar.

Bakan Soylu bugün Trabzon'da halka seslenecek. 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber