Süleyman Soylu'dan Özkök'e çok sert sözler

Bakan Süleyman Soylu Akçaabat'ta STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.

Süleyman Soylu'dan Özkök'e çok sert sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu sabah saatlerinde geldiği Trabzon'un Akçaabat İlçesinde STK temsilcileri ve partililerle bir araya geldi.


AK Parti Ak.aabat İlçe Başkanı Emre Kagün, "Akçaabat olarak 1 kasım seçimlerinde göterdiğimiz performansın daha fazlasını göstererek MHP'li kardeşlerimizle çok çalışacağız. 16 nisandaki halk oylaması Türkiye Cumhuriyetini yapmış olduğu çalışmalarla şimdiye kadar olan çalışmalarla bundan sonrası için yapılacak olan çalışmaların seçimidir. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

TÜRKİYE DÖNÜM NOKTASINDA

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Türkiye bir dönüm noktasında. Önemli bir karar vereceğiz. bugüne gelinceye kadar ne zaman tek partili dönem oldu. İstikrar oldu, kalkınma geldi. Bu dönüm noktası ile birlikte kararımızı evetten yana verirsek istikrar geleceğine inanıyoruz. Sürekli istikrar Ülkenin kalkınmasını sağlayacaktır. Birileri bizim elimizi kolumuzu bağlıyor. ben hep öyle hissettim. Üzerinize bir ağ atmışlar gibi ağ atmışlar çözemiyoruz. inşallah bunu yeneceğiz" ifadelerini kullandı.

KAOSLARDAN KURTULMALIYIZ

Adnan Günnar, "Akçaabat kendisini yine belli etti. Bu hep böyle oldu ve böyle olacaktır. Siz bize hep destek verdiniz. Tüm saiyasi arkadaşlarımızla birlikte Akçaabat emsali görülmemiş hizmetler aldı. şimdide Üniversitesine ve hemen yanımızda olan Şehir hastanesine kavuşacak. Türkiyenin geçmiş dönemlerdeki kaosları yaşamamamız için hep birlikte evet demeliyiz. Yüzde 80'ni evet koymuş ve daha yukarılara çıkacağımıza inanıyorum." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Zihnimi dillendirmek ve hemşehrilerimle büyük bir sözleşmeye imza atmak için ve sizlerle birlikte olmak için yeniden Akçaabat'tayız. Bu güzel şehrin her noktasında onlarca defa bu kürsülerden sizlere hitap ettik. Bu şehri hep beraber nasıl daha ileriye götüreceğimizi konuştuk. Türkiye'de siyaset bizlere her zaman konuşacak zemin verir. Dünyada çok özel bir konumun üzerinde vatan diye yaşıyoruz. Dünyanın en pahalı arazisi üzerinde oturuyoruz. Doğu sınırımız pertol üreten ülkelerle batımız bize bu enerjiye ihtiyacı olan ülkelerin arasındayız. Batımızdaki dünya daha zengin. 1960'tan beri attığı her adımda Küresel senaryolarla karşılaşan bir Türkiye var. 15 Temmuzdan sonra konuşmamız gereken tek bir konu varfdır. Türkiye artık sadece sineklerle uğraşmamalı bataklığıda kurutmalıdır. Güzel vatanımız artık bir muhasebe yapmalıdır. 27 Mayısı yıllarca üzüntü gününü bayram olarak kutlatanların neyi murad ettiğini jtartışmalıdır. Türkiye neden her büyük yatırım hamlesi sonrasında siyasete yapılan gayrimeşru uygulamaları konuşmalıdır. Birlik ve beraberlik anlamında elde ettiğimiz bütün kazanımları nasıl 10 yılda bir yapılan müdahalelerle kaybettiğini konuşmalıdır. Bu millete bir mesaj vermek istediler. Bu hikaye çok uzun. 

BU ÜLKEYİ 10 YILDA BİR TERBİYE ETMEK İSTİYORLAR

15 Temmuz 2016 gecesi bir hadise yaşandı. Kime uşaklık ettiği belli olan bir hain darbeye kalkıştı. Şehitler verdik. Allah hepsinden razı olsun. Bu darbe girişimi başarılı olsaydı. 1961-1982 üzerine yine bir darbe anayasamız olacaktır. Yine tepemize kendi tayin etikleri güya yargının mensupları gibi atanmışlar bekçi olarak dikilecektir. Sen iktidar olabilirsin ama muktedir olamazsın diyecekti. Bzii yine İMF'ye teslim edecekelrdi. Atılan bütün adımlar karanlık iradeyle uçup gidecekti. 1961 anayasasıda 1982 anayasası asunidir. Artık arkamıza dönmekten yorulduk. Önümüze bakmak istiyoruz. 10 Yılda bir bu milleti terbiye etmek istiyorlar. Siz 10 yılda bir bu millete darbe yapıyorsunuz bizde sandıkları patlatarak size darbe yapıtyoruz. Herşeyimizi tarumar ediyorlar. Birgün partonumuzu HSYK, Danıştay yapıyorlar. İMF'yi bizi parton yapıyorlar. medya patronları patronumuz oluyor. geleneklerimize göreneklerimize anne baba ilişkilirimize zarar veriyorlar. Bizde haykırıyoruz Parton milletdir. Kıymetli STK temsizcileri szileri de istemiyorlar. kendileri ile alaklıysa onu kendi yanların alıp istedikleri gibi kullanıyorlar. Bu ülkede çok badirelerden çok sıkıntılardan geçtik. hep beraber geçtik. Şu 15 temmzuda tankların uçakalrın milletimizin gelecek hayallerini parçalamak için nasıl hainlik yaptıklarını biliyoruz.

TÜRKİYE YOLUNDA DOLU DİZGİN GİTMELİDİR

Amerika kendisine yeni bir rota çzimek istiyor. Bizde 21. yüzyılın başından itibaren yeni bir atılıma girdik. Bunları ben değil yapılan projeler sçylüyor. Bizi yine tarımat etmek istiyorar. Bugün tam rotasıdır. Birinci sıçramayı yaptık. şimdi ikinci sıçrama zamanıdır. Rahmetli Özal, Demirel neden böyle düşündüler. Biz zengin olursak insanımızı zengin etmeyeceğiz. Ama biz zengin olduğumuzda diğer ülkelerdeki kardeşlerimizinde kurtulmasını istemiyorlar. Bu çok nettir. Türkiye yoluna dolu dizgin gitmelidir. Bu sistem iyi gidiyor diyorlar. 60 darbesini 71 muhtırasını üreten ben miyim?

NONOŞLARLA MI BİRLİKTE OLACAKSIN GİT OL

Ertuğrul Özkök sana birşey söylüyorum. Sayın başbakanımıza dil uzatıyorsun. Senin kimin sözcülüğünü yaptığını bu ülkede biliyoruz. Sen bu ülkenin tarihini bilmiyorsun. Menderesi Başbakanı yapmamak için milleti sıra dayağından geçridiler. Bilmediğin işlere karışma. Git Avrupa'da nonoşlarla mı birlikte olacaksın ne yapayacaksın onlarla beraber ol. Yazıklar olsun. Hangi sıkıntıyı çektin. Sırçalı kökşlerde hayatını geçirdin. Bu millete hakaret ettin. yazını yaz. Sözlerini söyle. Bu ülkenin hangi meselesine merhem oldunuz. Bu milleti,n sabrını zorlamayın. 5 temmuzda hiç beğenmediğiniz, kokusunu dumayayım diye yüzünüzü çevirdğiniz bu aziz millet sayesinde ayaktasınız.

NE YAPACAĞIMIZI ÇOK İYİ BİLİYORUZ

Artık terörü konuşmayacağız. Yeni başladık. nerede olurlarsa olsunlar inlerimi bulup gereğini yerine getiriyoruz. Cumhurbaşkanımız bu konuda kararlıdır. Hükümetimiz milletvkili arkadaşlarımız, herkes ne yapacağını ve nasıl yapacağını bilmektedir. 1 kasımda milletimiz onlara nasıl ders verdi? AK Parti 34'le başladı bugün 50'nin üzerinde. Nasıl aldı bu puanı. Dayatarak mı aldı? Yollarla mı? Şehri hastaneriyle mi? Yoksa uzaya uydu fırlatmayla mı? 

KILIÇDAROĞLU'NUN İÇİNE PKK VE FETÖ KAÇMIŞ

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu takip ediyor musunuz. Oyunlarını takip edin. Onun içine FETÖ ve PKK kaçmış. Geçen bir şey diyordu. Kafası güzeldi galiba. Diyor ki yeni sistemde başbakanda olacak. Kim 15 Temmuz akşamı hainlik yapacaklarını tahmin ederdi. Kimse edemezdi. Diyorlar ki yargı. Avrupa'nın hemen her ülkesinde yargıyı belirleyen parlementodur. Parlemento millete karşı sorumludur. Yargı tarafsız ve bağımsız olmalıdır. Milli irade bilir. Demokrasiyi farklı şekillerde bu millete anlatmaya çalışanlar bundan zerre anlamıyorlar. Avrupa ülkeleri gençleri ülke işlerinin içine sokmaya çalışıyor. Çünkü yaşlanıyorlar. Avrupa'ya var, Türkiye'ye olduğu zaman başka bir anlayış. Millet kendi anayasasını yazıyor. Bunu hep birlikte başaracağız. Çok önemli bir tarihe adım atacağız. Akçaabat bizim kıymetlimizdir. Bize güç verin bizde karşılığüını öedeyeceğiz dedik. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı başbakanı sabahın 4-5'e kadar çalışıyorlar. Bunlardan korkmadığımıza ürkmediğimize şahitsiniz. Daha yeni başladık. memleketimize ve Trabzon'umuza hizmete. 16 Nisanda ortaya koyduğunuz kararlılıktan sonra hizmete kararlılıkla devam edeceğiz. Akçaabat'tan birşeydaha bekliyoruz. Biz Türkiye'yi uçurmak istiyoruz. Ayağışıma çelme takılmasını istemiyoruz. Akçaabat sizden gülü bir ses bekliyoruz. 16 Nisanda sandıklara memleketimin geleceğine ait bir sestir. 16 Nisanda Akçaabat'tanbize destek verin Güç verin.Birileri atılan adımlara Trabzon halkının nasıl sahip çıktığını görmek istiyoruz. 16 Nisan'da sansıkları patlatmaya hazır mısınız?   

Bakan Süleyman Soylu'nun konuşmasının ardından Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber