Süleyman Soylu'dan istifa sonrası bir açıklama daha: O mesaj...

Süleyman Soylu'dan bir açıklama daha.

Süleyman Soylu'dan istifa sonrası bir açıklama daha: O mesaj...

Soylu, Twitter paylaşımının ardından canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Soylu, 48 saatlik sokağa çıkma yasağının duyurulmasının ardından yaşananların sorumluluğunu aldığını belirterek, "Cuma gecesi yaşananlara kayıtsız kalmak bigane sorumsuzluk olurdu." ifadesini kullandı.

Soylu istifa kararının ardından şehit çocuklarının danışmanına çok sayıda mesaj ilettiğini söyledi. Soylu, "Şehit çocuklarının 'Bizi bir kez daha babasız bırakma' şeklindeki mesajları kalbime dokundu." dedi.

MİLLETİN İYİ NİYETİNE VURGU

Cuma günü yaşananların sorumluluğunu alırken, milletin yaşananlar karşısında iyi niyetini korumasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Soylu, "Milletimizin iyi niyetten şüphesi olmaması beni çok etkiledi." ifadelerini kullandı.

DEVLET BAHÇELİ'NİN MESAJINA DİKKAT ÇEKTİ

Soylu, dün akşam istifa kararı almasının ardından sessizliğe bürünmüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan istifayı reddederken Soylu'ya bir destek de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den gelmişti. Soylu o mesajı hatırlattı, "Devlet Bahçeli'nin sorumluluğa çağıran mesajı çok önemliydi. Kendisine teşekkür etmek için telefon açacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber