Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde dün akşam saat 23.00 sularında silahlı yaralama olayı meydana gelmişti. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Bir restoranda yaşanan olayda, iddiaya göre; şüpheliler E.U. ve M.U., restoranda alkol alıp, sonrasında işletme sahibi O.F. ile sözlü bir tartışma yaşanmıştı.
Tartışmanın büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda, E.U. restoran sahibi O.F.’yi her iki bacağından vurarak yaralanmıştı.
Olayın ardından O.F., Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İşletme sahibi O.F.’nin hayati tehlikesi bulunmazken, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.
Şüphelilerden M.U. kısa sürede yakalanmıştı.
YAKALANDI
Silahı ateşleyen diğer şüpheli E.U.’nun ise polis ekiplerinin arama çalışmaları sonucunda yakalandı.
Gözaltına alınan şahısla ilgili işlem başlatıldı.
Kaynak:Haber61