Silah imalatı ve kaçakçılığı operasyonları! 93 ruhsatsız tabanca ve 12 şüpheli

6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik düzenlenen “Mercek-10” operasyonlarında 93 ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 12 şüpheli gözaltına alındı.

Silah imalatı ve kaçakçılığı operasyonları! 93 ruhsatsız tabanca ve 12 şüpheli

6 ilde silah imalatı ve silah kaçakçılığı yapan şahıslara yönelik “Mercek-10” operasyonları düzenlendi.

İstanbul, Adana, Aydın, Rize, Batman ve Karaman’da düzenlenen operasyonlarda 65 adet namlu, 77 adet çeşitli tabanca parça ve tertibatı, 48 adet 9mm çapında tabanca şarjörü ve 238 adet 9 mm ve 7,62 tabanca fişeğine el konuldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 93 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği ve 12 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonlarla ilgili şu ifadeleri kullandı;

Milletimizin Bilmesini İsterim ki;

Halkımızın Huzurunu Kaçıran Organize Suç Örgütlerinin ve Onlara Silah Temin Edenlerin Peşindeyiz. Onları Adalete Teslim Etmeye Kararlıyız.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı ve Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.

Ruhsatsız Silah Temin Edenlerle ve Silah Kaçakçılarıyla Mücadelemiz Kararlılıklar Sürecek

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler