Sezgin Mumcu: Balon siyaseti yapıyorlar

AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu açıklamalarda bulundu.

Sezgin Mumcu: Balon siyaseti yapıyorlar

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu muhalefetin manipülatif siyaset yaptığını belirterek "Küresel sermayenin desteğiyle toplumu yanıltarak ve gerçek dışı iddialarla siyaset yapanlar tıpkı döviz kuru gibi baş ağışı inecekler. İktidarımız yakın diyenlerin akibetini hep birlikte göreceğiz. Balon siyaset yapıyorlar, mutlaka patlayacaklar." dedi. 

Türk milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye olan güveninin hiç azalmadığını söyleyen AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu şunları söyledi: "Dünyada yaşanan pandemi sorunu nedeniyle küresel ölçekte bir ekonomik kriz yaşanmakta. Bu krizi fırsata çevirenler aynı zamanda bu krizle beraber sanki Türkiye'yi batıyormuş gibi göstererek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile partimiz aleyhinde kara propaganda yapmaya başladılar. Pandemi dolayısıyla piyasalardaki yaşanan daralmayı da ekonomik manipülasyonlarla derinleştirerek iktidarı zayıflatmaya çalıştılar. Fakat Cumhurbaşkanımız 20 yıldır olduğu gibi göstermiş olduğu dik duruşu ve milli ekonomik politikaları ile birlikte bu planları da bozarak hepsini savuşturdu." 

Türkiye'de muhalefetin sanal gündemler yaratarak siyaset yaptığını vurgulayan il başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Muhalefetin siyaset tarzı toplum gerçekleriyle örtüşmüyor. Toplumdan uzak elit bir siyaset yaparak bu milletle barışık olmaları imkânsız. Kaldı ki terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP ile işbirliği yaparak toplumu asla kandıramazlar. Bu millet bu oyuna gelmedi gelmeyecek. Muhalefet iktidara gelmeyi hedeflediğini söylüyor ama kimle iktidara gelecekler onu açıklamıyorlar. Ama her şey ortada. Muhalefet HDP ile işbirliği yaparsa iktidara gelir mesajı Kandil'den geliyor. Bu ne büyük bir çelişki, bu ne acı bir tablo. Türkiye’deki muhalefet iktidara gelmek için Kandilden istikamet alıyor!" ifadelerini kullandı. 

Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıların Türk Milleti tarafından açık ve net bir şekilde görüldüğünü de ifade eden il başkanı Dr. Sezgin Mumcu "Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıların olduğunu belirtirken muhalefet ekonominin bozuk olduğunu iddia ediyordu. Her defasında partimizin tüm kademelerinden yapılan açıklamalarda döviz kurlarında yaşanan hareketliliğin ekonomik gerekçelerle açıklanabilecek bir durum olmadığını defaatle kamuoyu ile paylaştık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi ülkemize yönelik ekonomik bir savaş açıldı. Dün akşam yalnızca döviz kurlarının çöküşünü değil aslında ülkemize yönelik yapılan algı ve manipülasyonların çöküşünü, bize ekonomik savaş açanların çöküşünü gördük. Milletimizden bize güvenmesini ve Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın etrafında kenetlenerek birleşmesini özellikle rica ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel yok. 2023, 2053 ve 2071 hedefleriyle dünyaya yön veren ülke olmaya devam edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın "cümlelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber