Şeref Malkoç: TFF'den çok şikayet alıyoruz

Türkiye Futbol Federasyonu'nun uygulamalarından ve yönetilemeyişinden bıkan taraftarlar, TFF'yi şikayet yağmuruna tutuyor.

Şeref Malkoç: TFF'den çok şikayet alıyoruz

Haber61 / Haber Merkezi

Kamu Denetçiliği Kurumu'nun programı kapsamında Trabzon'a gelen Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, basın mensuplarına kamu denetçiliğinin çalışmalarını ve kendilerine iletilen şikayetleri aktardı.



Türkyie'nin her yerinden çok sayıda şikayete çözüm bulduklarını anlatan Şeref Malkoç, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yanlış görülen uygulamaları konusunda da çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Şeref Malkoç konuyla ilgili, “TFF’nin uygulamaları ile ilgili bize yapılan müracaatlar var. TFF bazı kanunlara dayanarak bize karışamazsınız diyor. Bizde Türkiye’de hiçbir kurum denetleme dışında değildir diyoruz. O kanunda TFF’nin uygulamaları için hiçbir yargı kurumuna başvurulamaz deniyor. Biz yargı merci değiliz biz denetleme merciiyiz diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber