Şentop ve Bilgin, Trabzon'u gezdi! Başkan Zorluoğlu'ndan bilgi aldılar

Eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve eski bakan Vedat Bilgin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Şentop ve Bilgin, Trabzon'u gezdi! Başkan Zorluoğlu'ndan bilgi aldılar

Araştırmacı-Yazar ve siyaset bilimci Dr. Mustafa Çalık'ın cenazesine katılmak için Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı Mustafa Şentop, Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Vedat Bilgin, Trabzon'a geldiler.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman gelen heyeti Ganita’da ağırladı.

Burada bir süre sohbet edip Trabzon'u konuştular. Şentop, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile telefonda görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

sentop-ve-bilgin-trabzonu-gezdi-baskan-zorluoglundan-bilgi-aldilar.webp

Ganita-Faroz, yeni Otogar, Kadınlar Hali, Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezi, Bilim Merkezi, Avrasya Pazarı, Maraş Caddesi zemin yenilenmesi ile cephe sağlıklaştırma çalışması hakkında bilgi alan eski Meclis Başkanı Şentop yapılan yatırımlar hakkında Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’na ve ekibine teşekkür etti.

Heyet daha sonra Tarihçi Yazar Çalık’ın cenazesine katılmak üzere Gümüşhane’ye gitti. Cenazenin ardından Şentop ve Bilgin akşam saatlerinde Trabzon'a gelerek Ankara’ya hareket ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler