Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Trabzon Haber Yayın tarihi: 19 Ekim 2026 09:16 Güncellenme tarihi: 19 Ekim 2026 09:16

Şenol Güneş Trabzon’da gençlerle buluşacak!

Trabzon’da düzenlenen 3. TÜRKSOY Gençlik Forumu kapsamında eski A Milli Futbol Takımı ve Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün saat 10.30’da gençlerle bir araya gelerek deneyimlerini paylaşacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TÜRKSOY iş birliğiyle düzenlenen 3. TÜRKSOY Gençlik Forumu, farklı ülkelerden gençleri Trabzon’da buluşturuyor. Forumun dikkat çeken konuklarından biri olan Trabzonlu teknik direktör Şenol Güneş, gençlerle bir araya gelerek futbol ve kariyer deneyimlerini paylaşacak.

ŞENOL GÜNEŞ SAAT 10.30’DA GENÇLERLE BULUŞACAK

19 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak program kapsamında Şenol Güneş, saat 10.30’da Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde gençlerle buluşacak.

Eski A Milli Futbol Takımı ve Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş’in, forum kapsamında gençlerle deneyimlerini paylaşması bekleniyor. 22 farklı ülkeden katılımcıyı bir araya getiren organizasyon, gençler arasında iletişim ve deneyim paylaşımına da imkân sağlayacak.

22 ÜLKEDEN GENÇLER TRABZON’DA BULUŞUYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TÜRKSOY iş birliğinde gerçekleştirilen forumda, farklı alanlardan isimler konuşmacı olarak yer alacak.

Programa Trabzon Valisi Tahir Şahin, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam, Kırgız Cumhuriyeti’nin Türkiye Büyükelçisi ve önceki dönem Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbaev’in yanı sıra Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü Deniz Demir ve yapay zekâ uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Murat Emeç de katılacak.

 

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

K
Köprübaşı 61
1 saat önce

Futboldan zerre kadar anlamayan Adam