Selami Altınok Trabzon’da ziyaretlerde bulundu

Trabzon’un Sürmene İlçesinde şehirde görevli polis memurlarına plajlı sosyal tesisler geliyor.

Selami Altınok Trabzon’da ziyaretlerde bulundu
Haber : Şükrü Üçüncü
Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Trabzon’u ziyaret etti. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ve Trabzon Valiliğine gerçekleşen ziyaretler sırasında Genel Müdür Altınok, Trabzon İl Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan’dan brifing aldı.


 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Genel Müdürü Selami Altınok’un ziyaretleri sırasında kendisine, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı Fatih İnal ve İnşaa​t Emlak Dairesi Başkan Vekili Arif Güney Gültekin eşlik etti.
 
Altınok, Trabzon’a yapılması planlanan Polis Sosyal Tesislerinin Sürmene Çamburnu’n da ki alanında da incelemelerde bulundu. İçişleri Bakanlığı tarafından Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne devri sağlanan Çamburnu’n da ki arazi de yapılması planlanan plajlı sosyal tesislerin ziyaretinden sonra Altınok, ilçelere giderek bir dizi incelemelerde bulundu.
 
Of ilçesine yapılacak olan yeni emniyet binasını da inceleyen Altınok, Trabzon Polis Özel Harekat Şube Müdürlüğü, Maçka İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettikten sonra şehirden ayrıldığı öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber