Şampiyon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nden Vali Yıldırım'a ziyaret

Şampiyon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Şampiyon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi'nden Vali Yıldırım'a ziyaret

Türkiye Liseler Arası Okul Sporları Futbol Müsabakalarında finaldeki rakibi Kocaeli Spor Lisesini eleyerek Türkiye şampiyonu olan Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Şampiyon olan takımı tebrik eden Vali Yıldırım, “İlimize bu gururu yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki Çin’de gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası'ndan da başarı ile döneceksiniz. Unutmayın ki başarı için disiplini elden bırakmamak gerekiyor.” dedi.

vali-yildirima-ziyaret-1.webp

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Futbol Takımı, 17-27 Mayıs 2024 tarihlerinde Çin'de düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda Trabzon'u ve Türkiye'yi temsil edecek.

Ziyarette; İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Okul Müdürü Ali Turan ve teknik ekip hazır bulundu.

vali-yildirima-ziyaret-2.webp

vali-yildirima-ziyaret-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber