Salih Özkan'a Vali Yavuz'dan takdir belgesi

Trabzon Valiliği'nin emektarı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan emekliye ayrılarak görevine veda etti. Vali Yavuz, Salih Özkan'ı takdir belgesiyle onurlandırdı.

Salih Özkan'a Vali Yavuz'dan takdir belgesi
Trabzon Valisi Yücel Yavuz emekliliğe ayrılan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan'a görev süresince verdiği hizmetten dolayı takdir belgesi sundu.
 
Vali Yücel Yavuz görüşmede emekliliğe ayrılan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan'a takdir belgesini sunarak "Trabzon Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'müzün kurucu müdürü olarak 26 yıl hizmet verdiniz. Görev süresince Valiliğimizin kamoyuna  ve halkımıza duyurulmasında etkin bir rol üstlendiniz. Ulusal ve yerel basın ile kurduğunuz ilişkilerde kurumumuzun doğru, dürüst ve ilkeli bir biçimde basında yer almasını sağladınız. Trabzon Valiliğinde bugünden geçmişe doğru gittiğimizde şahsımda içinde olmak üzere  10 Valisiyle görev yapmanız  takdire değer bir durumdur. Sizlere bundan sonraki hayatınızda ailenizle birlikte sağlık, mutluluk diliyorum" dedi.
 
Emekliliğe ayrılan Salih Özkan da  Vali Yücel Yavuz'a teşekkür ederek " Heyecan ve şevkle çalıştığım kurumum Trabzon Valiliği'ni ve çalışma arkadaşlarımı unutmayacağım "şeklinde konuştu.










 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber