Salih Cora’dan Trabzon’un yeni Turizm il müdürü Erdoğan’a ziyaret

Trabzon’un yeni Kültür ve Turizm il müdürü Tamer Erdoğan’ı AK Parti Milletvekili Salih Cora Ziyaret etti.

Salih Cora’dan Trabzon’un yeni Turizm il müdürü Erdoğan’a ziyaret

Trabzon’un yeni Kültür ve Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan’ın özel konukları vardı:

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Erdoğan’ı ziyaret edip hem hayırlı olsun dileklerini iletti hem de başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Cora “Trabzon şehri bir tarih, sanat ve spor şehri, kadim bir şehir. Böyle bir şehirde sizlerin görev yapması anlamlı. Son zamanlarda turizmde özellikle yapılan yatırımların meyvelerini verdiği çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Sizlerin de geçmişte yaptığınız çalışmaları yakından biliyoruz. İnşallah, Allah’ın izniyle Trabzon’da hem kültür anlamında hem de turizm anlamında çok başarılı işler yapacağınıza yürekten inanıyoruz. Sizleri tebrik ediyoruz. Başarılar diliyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan ise “Ben de Trabzon’a gelmekten çok onur duydum. Karadeniz’in başkenti Trabzon. Gerek diğer ülkelerden gelen, gerekse de yerli turist olsun biz bunları en iyi şekilde nasıl ağırlarız, bunun çalışmalarını yapacağız. Ben çok mutluyum buraya geldiğim için. Sizlerin desteği ile inşallah güzel işler yapacağız” şeklinde konuştu.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler