Salih Cora'dan 1 mayıs mesajı

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora 1 Mayıs mesajı yayınladı.

Salih Cora'dan 1 mayıs mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Salih Cora 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili açıklama yaptı. Çalışan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanıma Günü’n kutlayan Cora mesajında şu ifadelere yer verdi: “’İşçinin hakkını alın teri kurumadan verin’ diyen bir Peygamberin (S.A.V.)’ın ümmeti olarak, emeği kutsal sayan bir milletiz.

Bu şiarla her zaman emek ve alın terinden başka sermayeleri olmayan işçi ve emekçilerimizin haklarını, hukuklarını gözetmek, sorunlarını çözmek için gayret ediyor, hayat standartlarını daha da yükseltmeye çalışan bir yönetim anlayışı ile çalışıyoruz.

İşçilerimizin kalkınması ile devletimizin de büyüyeceğine inanıyoruz.

Her zaman olduğu gibi işçi kardeşlerimizin yanında olmaya, onlarla omuz omuza yürümeye, sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Tüm dünyada birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün anlamına uygun şekilde, bayram havasında kutlanmasını temenni ediyorum.

Unutulmamalıdır ki; Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu millet olarak bizi ayakta tutan en önemli değerimizdir.

Bu vesile ile gece gündüz demeden çalışarak, ülke ekonomimize ve toplumsal refahımıza katkı sağlayan, devletimizin kalkınmasında büyük pay sahibi olan çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum. 1 Mayıs’ın, hakkaniyetli ve adil şartlarda bir çalışma ortamına vesile olmasını diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber