Sağıroğlu: “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır”

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu çalışmalarını sürdürüyor.

Sağıroğlu: “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır”

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu Kıratlı Mahallesi’nde kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.
 
BİZ HER ZAMAN BURADAYIZ

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan adayı Sağıroğlu bugünde Kıratlı Mahallesi’nde kadın kolları tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Kıratlı Mahalle Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya, başkan adayı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra ilçe Başkanı Avni Adanur, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Aktürk, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Başkan Adayı Sağıroğlu, “Kadınlarımız bizim baş tacımızdır. Sizlerin talepleri bizim için önceliklidir. Sizlere hizmet etmekten onur duyuyorum. Ben buralara kendimi size anlatmaya gelmedim. Sizler beni, bizleri gayet iyi tanıyorsunuz. Biz sizleri sadece seçim arifelerinde sizleri ziyaret etmiyoruz. Bizler hep buradayız. Bizler sizlerin acısında, mutluluğunda, bize ihtiyacınız olduğunuz her anda buradayız” dedi.
 
PROJELERİMİZİ HAZIRLADIK

Başkan Sağıroğlu sözlerini şöyle tamamladı: “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ilçemize birçok hizmet kazandırdık, ancak mega proje anlamında bir hizmeti siz değerli vatandaşlarımıza sunamadık. Sanmayın ki biz kendimizi eleştirmiyoruz. Kendimizi de eleştiriyoruz. Kendimizi eleştiremezsek zaten başarılı olma gibi bir şansımız yok. Bu bağlamda önümüzde güzel projelerimiz var. Bu projelerimiz ilçemize değer kazandıracak projeler. Sahil dolgu alanı, kent meydanı ve 15 Temmuz Millet Kıraathanesi gibi büyük projeler. Bu projelerimiz ilçemizin sosyal donatı hasretini sona erdirecek. Bu projelerimizi hayata geçirmek içinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Kıratlı bizlere her zaman destek vermiştir. Yine vereceğinden kuşkumuz yok. Tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam diyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler