Revi : “FETÖ koalisyonu yaparak AK Partiye saldırıyorlar.”

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi'den önemli açıklamalar.

Revi : “FETÖ koalisyonu yaparak AK Partiye saldırıyorlar.”

CHP, HDP ve SP gibi partilerin FETÖ söylemleri ile birlikte AK Partiye saldırdığını ifade eden Revi “Bunlar resmen FETÖ koalisyonu yaparak AK Partiye saldırıyorlar. Ülkemizin küresel düşmanları ve FETÖ ne diyorsa onlar hep bir ağızdan aynı nakaratı tekrarlıyor.” dedi.  


AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Partili Belediye başkanlarının istifaları ile ilgili demeç veren Saadet Partisi (SP) Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’a yazılı bir açıklama ile sert tepki gösterdi. 

SP Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’un kendisine siyasi gelecek oluşturmaya çalıştığını belirten Revi “Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız küresel güçlerle mücadelede ezilmiş milletlerin umudu, sesi ve savunucusu olmaya devam ederken birileri de çıkıp Cumhurbaşkanımızı eleştirerek gündemde yer alıp kendi siyasi geleceklerini oluşturmaya çalışıyor.” dedi.  

AK Partinin değişimi esas alan bir siyasi parti olduğunu söyleyen Revi şunları söyledi: “Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birlikte yeni bir sayfa açtı. Sistem değişikliğinin ardından Hükümetimizde, Merkez Karar Yürütme Kurulumuzda (MKYK) İl ve ilçe teşkilatlarımızda değişimler yaptık. Şimdi ise İstanbul, Bursa, Niğde ve Ankara olmak üzere bazı belediyelerimizde Belediye başkanlarımızın değişim süreci yaşanıyor. Biz parti olarak Milletimizin istek ve talepleri doğrultusunda kurulan bir siyasi partiyiz. AK Parti vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına, isteklerine binaen kurulan bir halk hareketidir. Bu özelliğimizle halkımızın isteklerine göre sürekli kendimizi yenileyen ve her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilen bir siyasi parti olarak yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz.  2019 seçimleri öncesinde yapılan bu reform hareketleri vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda kesintisiz olarak devam edecektir.“ 

AK Parti davasının koltuk davası olmadığını vurgulayan Revi “Bizler bu yola koltuk davasıyla, makam sevdasıyla değil ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ anlayışıyla çıktık. Biz bu anlayışımızla Milletten yana tavır alıp milletimizin isteği doğrultusunda değişim sürecine girdik. Görülüyor ki Saadet Partisi de FETÖ söylemleriyle kendi değişim sürecini gerçekleştiriyor. Sonuçta her partinin kendi siyasi hesapları olabilir. SP’nin siyasi çıkarları FETÖ, HDP ve CHP ile örtüşebilir. Bu sebeple ayını dili kullanmaları gayet normaldir.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti aleyhinde yapılan kara propagandaların aynı merkezden yönetildiğini belirten Revi açıklamasına şöyle devam etti: “FETÖ, CHP ve HDP, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör suçlaması yaparken SP de aynı söylemler üzerinden siyaset yapıyor. SP’de aynı FETÖ, CHP ve HDP gibi FETÖ operasyonları ve soruşturmaları neticesinde hapishanede bulunan tutuklu ve hükümlüler için ‘Suçsuzlar içeriye atıldı’ gibi asılsız söylemleri dillendiriyor. FETÖ, CHP ve HDP istifa eden belediye başkanları üzerinden AK Parti aleyhinde kampanya başlatıyor SP de aynı kampanyaya destek oluyor. Dün o belediye başkanlarını yerden yere vuranlar bugün güya onların yanında yer alarak AK Partiye zarar vermeye çalışıyorlar.”  

Necip Fazıl Kısakürek’in “Bugün bizim muhalefet, iktidarı düşürmek için vatanı düşürmeye bile razıdır.” sözünün hala geçerliliğini koruduğunu ifade eden Revi “Bakınız aynı zihniyet hala devam ediyor. CHP, HDP ve SP gibi partiler Ülkemize ve Devletimize zarar verse bile AK Parti aleyhine olan her şeye sahip çıkıp sözcülüğünü yapıyorlar. Bunlar resmen FETÖ koalisyonu yaparak AK Partiye saldırıyorlar. Ülkemizin küresel düşmanları ve FETÖ ne diyorsa onlar hep bir ağızdan aynı nakaratı tekrarlıyor.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber