Recep Tayyip Erdoğan’ın Sigara çıkışına Trabzon’dan destek

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın sigara ile ilgili yaptığı çıkışa Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz'dan destek geldi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Sigara çıkışına Trabzon’dan destek

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 11. Rize tanıtım günleri kapsamında sigara ile ilgili yaptığı, ‘Bırakalım sigarayı içelim Rize çayını’ sloganına tam destek verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sigara ile yapacağı yeni düzenlemeler olacak olan, ‘Artık sigara paketlerinin üzerinde hiçbir ilgi çekici, özendirici hiçbir unsurun bulunmasına müsaade etmeyeceğiz. Açık alan yerine açık sınırlanmış alan tarifi üzerinde çalışıyoruz. Yurt dışında oldukça yaygın olan ve 'duman odaları' diye tarif edilen sigara içme ortamlarını biz de devreye alacağız’ sözlerine de destek veren Boz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yeşilay’a olan desteği ile bağımlılıkla mücadelenin yakın zamanda meyvelerini vermeye başlayacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Boz, “20 - 25 yıl öncesine gittiğimizde devlet kendi eliyle vatandaşlarımızın vergileriyle yaptırdığı mekanlarda, ‘balo’ veya ‘resepsiyon’ adı altında yine vatandaşlarımızın vergileriyle toplanan paralarla alınan bağımlılık yapan maddelerle  yemekler ve eğlenceler düzenliyordu. Bu eğlenceler TV kanallarında canlı yayınlanıyor, gazetelerin magazin sayfalarında geniş yer alıyordu. Dolayısı ile de devletimiz kendi eliyle vatandaşlarımızı bağımlılığa teşvik ediyordu. Yeşilay’ı çok önemseyen ve gençlerin bağımlılıklardan uzak durmasını her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mücahit Öztürk, sürekli istişare halinde sağlıklı gelecek için sağlıklı nesiller yetiştirmek adına çalışmalarını sürdürüyorlar. Bağımlılığı neredeyse uygulamalarıyla teşvik eden bir devlet anlayışı vardı. Şimdi ise, bağımlılığın her alanı ile topyekün mücadele eden bir devletimiz var. Geçmişte yapılan yanlış uygulamalardan vazgeçen devletimiz, günümüzde bağımlılık alanında da ciddi tasarruflar yapıyor. Bu tasarruflar ile de evlerde hastasına yaşlısına bakan kadınlara, engelli ve yaşlılara maaşları ödeniyor, iş kurmak isteyene TKDK, KOSGEB gibi kurumlar aracılığı ile destek olunuyor, ihtiyaçlılara yardım ediliyor, okuyan gençlere burs veriliyor, evlenene yardımcı olunuyor. Kısacası devletin kasasından geçmişte harcanan paralar şimdi paraların asıl sahibi olan milletimize hizmet olarak dönüyor. Hassasiyetleri ve çalışmaları için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Sigara çıkışına Trabzon’dan destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber