PTT’den “Kalemden Kalbe” Kampanyası

Trabzon PTT Merkez Müdürlüğü "Kelemden Kalbe" kampanyası başlattı.

PTT’den “Kalemden Kalbe” Kampanyası

Trabzon PTT Merkez Müdürlüğü, hem PTT’nin tanıtımı, hem de öğrencilerin kişisel gelişimlerine destek sağlamak amacıyla “Kalemden Kalbe” adlı bir kampanya başlattı.

Trabzon’da birçok okula ziyaretlerde bulunan PTT Personelleri Kadir Öztürk, Filiz Kerim Sarı ve Dilek Öztürk, son olarak Cudibey İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, kişisel pul, pttcell, posta-kargo gibi hizmetlerle hem okul yönetimini, hem de öğrencileri bilgilendirdiler.

Trabzon PTT Merkez Müdürü İsmail Ergül’ün ilk günden beri kendilerine büyük destek verdiğini ifade eden PTT Personellerinden Kadir Öztürk, “Müdürümüzün cesaret vermesiyle, tamamen gönüllülük esasına dayalı bir ekip oluşturduk. Bu ekiple birlikte her okula, her sınıfa, daha önemlisi her öğrencinin kalbine girmeye çalıştık. Çeşitli organizasyonlarla da bu konuda bir hayli yol kat ettik. Teknolojinin olumsuz etkilerinden çocukları bir nebze olsun uzaklaştırarak, kendilerini daha iyi ifade edebilen, yazmayı unutmayan bir neslin oluşumuna katkıda bulunmak istedik. Buradan herkese sesleniyorum: Ülkemizin en köklü çınarlarından olan PTT’yi herkes ziyaret etsin. Gelişen teknolojiye uygun yeni hizmetleri yerinde görsün” dedi.

PTT Merkez Müdürü İsmail Ergül’de kampanyaya katkı sağlayan tüm okul müdürlerine teşekkür ederek, PTT olarak kişisel gelişime katkı sağlayacak, müşterilerin lehine ortaya konabilecek her türlü etkinliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da destekleyeceklerinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber