Prof. Dr. Kamil Yazıcı için KTÜ'de tören

Prof. Dr. Kamil Yazıcı'nın cenazesi için KTÜ İİBF önünde tören düzenlendi.

Prof. Dr. Kamil Yazıcı için KTÜ'de tören

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) ve eğitim camiasının önemli isimlerinden, KTÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) eski Dekanı Prof. Dr. Kamil Yazıcı, uzun yıllardır mücadele ettiği amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetmiş, sevenlerini yasa boğmuştu. Bugün, Prof. Dr. Kamil Yazıcı için özveri ile mesai yaptığı İİBF önünde bir tören düzenlendi. Düzenlenen törene; KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Prof. Dr. Akif Cinel ve Prof. Dr. Halil İbrahim Okumuş, Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin Er, çok sayıda akademik ve idari personel ile ailesi ve sevenleri iştirak etti.

HAYATINI BİLİME ADAMIŞTI

Törende katılımcılara seslenen KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, merhum Prof. Dr. Kamil Yazıcı’nın hayatını bilime adadığını ve uzun yıllar memleketine özveri ile hizmet ettiğini hatırlattı. Tören, İİBF Dekanı Prof. Dr. Atila Doğan, İİBF İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Taner Acuner ve yakın dostlarının duygu ve düşüncelerini paylaşmasının ardından sona erdi.

ÇAYKARA’DA DEFNEDİLECEK

Yoğun katılımın yaşandığı törenin ardından Prof. Dr. Kamil Yazıcı’nın cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Çaykara İlçesi Merkez Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilmek üzere Çaykara’ya gönderildi.

Prof. Dr. Kamil Yazıcı için KTÜ'de tören

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler